πολύτιμος υποστηρικτής του Ulysses Shelter
Στο Άκη Παραφέλα και την "παρασημαντική" (Εκδόσεις Θράκαα, 2018) το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου στην Ποίηση, του περιοδικού "ο αναγνώστης".
H Κατερίνα Τσιτσεκλή γράφει για την "Ηλεκτρογραφία" (Εκδ. Θράκα, 2018) του Ζ. Δ. Αϊναλή στο "Στίγμα Λόγου".
πολύτιμος υποστηρικτής του Ulysses Shelter
Η Μάνια Μεζίτη γράφει για τη "Διώρυγα μεταφύ νεφών" (Εκδόσεις Θράκα, 2018) του Φάνη Παπαγεωργίου.
Το "Τι συμβαίνει με τα βατόμουρα;" κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΘΡΑΚΑ, το 2016.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 τίτλων των εκδόσεών μας, παρουσιάζουμε παλιά και νεότερα βιβλία μας.

Βιογραφικό συγγραφέως

Η Γιούλη Αναστασοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στη Σκωτία και Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια και επιστημονικός συνεργάτης της Ακαδημίας Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Αθηνών. Δε δηλώνει τόσο συγγραφέας όσο συστηματικός αναγνώστης.
Έγραψε την πρώτη της ιστορία το 1988. Το 2008 βρέθηκε ανάμεσα στους δώδεκα επιλεχθέντες του διαγωνισμού των εκδόσεων Πατάκη "Hotel Internet", με το διήγημα για το facebook "Κάνε με φίλο σου". To 2013 κέρδισε το 1ο βραβείο στο Διεθνή λογοτεχνικό διαγωνισμό Παραξένες Μέρες. Το 2014 βραβεύτηκε στον διαγωνισμό Μίμης Σουλιώτης που διοργανώθηκε από το Παν/ Μακεδονίας, Τμήμα Δημιουργικής Γραφής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τη συγγραφή στο ΕΚΕΒΙ. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στη Λέσχη Δημιουργικής Γραφής Γομολάστιχα που αριθμεί οκτώ -μανιώδη με το γράψιμο- μέλη. Το "Ψυχή στην Κούλουρη" είναι η πρώτη της νουβέλα.


απόσπασμα κριτικής από την Κατερίνα Μαλακατέ:

Η Γιούλη Αναστασοπούλου παίζει με την έννοια της κανονικότητας, της κοινωνικής συνοχής, της συνέχειας και της συνήθειας. Το «Τι συμβαίνει με τα βατόμουρα» δεν είναι ένα βιβλίο για όλους. Κάποιοι θα ενοχληθούν από το στιλιζάρισμά του, την παιχνιώδη του διάθεση για όλα αυτά που φαίνονται πολύ σοβαρά στη ζωή μας: τη δουλειά, κι την οικογένεια και το σύστημα, και τα βατόμουρα, και το γρανάζι. 
Κάποιοι άλλοι όμως θα περάσουν ένα μάλλον λαμπρό και διασκεδαστικό απόγευμα διαβάζοντάς το. Ανάμεσα στη φάρσα και το παραμύθι, το θρίλερ και την κωμωδία, κάπου ανάμεσα στην ουτοπία και τη δυστοπία, τα "βατόμουρα" είναι ένα βιβλίο για σκεπτόμενους αναγνώστες· ένα πολιτικό βιβλίο. Που περιγράφει την εποχή μας με όρους εντελώς απτούς. Αν εξαιρέσει κανείς, τα βατόμουρα, το γρανάζι, και το σύστημα.
----------------------------------------------------------------------------
 
 Αποκτήστε το βιβλίο: http://bit.ly/2JYxkVc
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ TAYTOTHTA