Η Μυρτώ Χμιελέφσκι με το «24+7» (εκδ. Θράκα, 2018) στη βραχεία λίστα των ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΟΙΗΣΗΣ «Jean Moreas» στην κατηγορία "πρωτοεμφανιζόμενων ποιητριών/ποιητών".
Από την εκδήλωση "3 πεζογραφοι των Εκδόσεων ΘΡΑΚΑ" στο Monk. Οι Γιούλη Αναστασοπουλου, η Ζεττα Μπαρμπαρεσσου και η Μαριλενα Παππά, "συνομίλησαν" μεταξύ τους διαβάζοντας από τα βιβλία τους και συζήτησαν με το κοινό.
Η Μυρτώ Χμιελέφσκι, ποιήτρια του βιβλίου "24+7" (εκδ. Θράκα, 2018) στο Θέατρο Σταθμός με τους Θανάση Νιάρχο, Γιώργο Μαρκόπουλο, Κώστα Παπαγεωργίου, Γιώργο Χρονά, Παναγιώτη Μηλιώτη, Γιάννη Σ. Βιτσαρά
Συνέντευξη του Αγγελή Μαριανού (Πεζολίβαδα, εκδ. Θράκα) στην εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ.
Από την εκδήλωση 3 ΠΟΙΗΤΡΙΕΣ των Εκδόσεων ΘΡΑΚΑ, στο Monk-grapes and spirits. Ευχαριστούμε όσες και όσους παρευρέθηκαν.
Η Αρετή Καράμπελα (Μελανά όπως τα μούρα, εκδ. Θράκα 2018) καλεσμένη στην εκπομπή του Σταύρου Καμπάδαη. Ακούστε το ηχητικό κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία.
Από την παρουσίαση του βιβλίου "Ο φάρος του Σόρενσον (εκδ. Θράκα, 2018) του Βασίλη Χουλιαρά, στο Μεσολόγγι.
Η Θεώνη Κοτίνη γράφει για το "24+7" (εκδ. Θράκα, 2018) της Μυρτώς Χμιελέφσκι στο Νέο Πλανόδιον.
Ο Γιώργος Λίλλης (Ο άνθρωπος τανκ - εκδ. Θράκα, 2017) καλεσμένος στο Λύκειο του Μπίλεφελντ, στη Γερμανία.
Από την παρουσίαση του βιβλίου "Μελανά όπως τα μούρα" (Θράκα, 2018) της Αρετής Καράμπελα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου.Καντάτα ΔιαδικτύουΈχω ακούσει πολλούς να μέμφονται την ανασφάλεια του διαδικτύου, το ογκώδες πέρασμα των δεδομένων, το αστραπιαίο τάχος των παροξυσμών που διέπουν τον Ιστό· ας μην τ' αλλάξουμε όμως για τώρα, για μια στιγμούλα, έτσι καθώς βράζει, ομιχλώδες και πύρινο με τις προλετάριες, υποχθόνιες επιθυμίες μας, όλες τις ανόσιες συζεύξεις που βαστάει ο νους. Ας ραγίσει λίγο ακόμη το βάζο, ας βλεφαρίσει βιαστικά η αντιλόπη ιδρωμένη, να κάνει εκείνο το περίφημο άλμα που την κρατά αγέραστη.
Πόλις των Αυτοχείρων


πόλις των αυτοχείρων
κουζινικά, χαρταετοί, αυτοθυσίες

τέσσερα και πλανεμένα μάτια
ψάχνουν συντροφιά στον όγδοο

η μούσα τ' απονευρώνει

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ TAYTOTHTA