Η Μυρτώ Χμιελέφσκι με το «24+7» (εκδ. Θράκα, 2018) στη βραχεία λίστα των ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΟΙΗΣΗΣ «Jean Moreas» στην κατηγορία "πρωτοεμφανιζόμενων ποιητριών/ποιητών".
Από την εκδήλωση "3 πεζογραφοι των Εκδόσεων ΘΡΑΚΑ" στο Monk. Οι Γιούλη Αναστασοπουλου, η Ζεττα Μπαρμπαρεσσου και η Μαριλενα Παππά, "συνομίλησαν" μεταξύ τους διαβάζοντας από τα βιβλία τους και συζήτησαν με το κοινό.
Η Μυρτώ Χμιελέφσκι, ποιήτρια του βιβλίου "24+7" (εκδ. Θράκα, 2018) στο Θέατρο Σταθμός με τους Θανάση Νιάρχο, Γιώργο Μαρκόπουλο, Κώστα Παπαγεωργίου, Γιώργο Χρονά, Παναγιώτη Μηλιώτη, Γιάννη Σ. Βιτσαρά
Συνέντευξη του Αγγελή Μαριανού (Πεζολίβαδα, εκδ. Θράκα) στην εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ.
Από την εκδήλωση 3 ΠΟΙΗΤΡΙΕΣ των Εκδόσεων ΘΡΑΚΑ, στο Monk-grapes and spirits. Ευχαριστούμε όσες και όσους παρευρέθηκαν.
Η Αρετή Καράμπελα (Μελανά όπως τα μούρα, εκδ. Θράκα 2018) καλεσμένη στην εκπομπή του Σταύρου Καμπάδαη. Ακούστε το ηχητικό κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία.
Από την παρουσίαση του βιβλίου "Ο φάρος του Σόρενσον (εκδ. Θράκα, 2018) του Βασίλη Χουλιαρά, στο Μεσολόγγι.
Η Θεώνη Κοτίνη γράφει για το "24+7" (εκδ. Θράκα, 2018) της Μυρτώς Χμιελέφσκι στο Νέο Πλανόδιον.
Ο Γιώργος Λίλλης (Ο άνθρωπος τανκ - εκδ. Θράκα, 2017) καλεσμένος στο Λύκειο του Μπίλεφελντ, στη Γερμανία.
Από την παρουσίαση του βιβλίου "Μελανά όπως τα μούρα" (Θράκα, 2018) της Αρετής Καράμπελα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου.Genre
Sitcom
Black comedy

Created by Rob McElhenney

Developed by
Rob McElhenney
Glenn Howerton

Starring
Charlie Day
Glenn Howerton
Rob McElhenney
Kaitlin Olson
Danny DeVito

Opening theme "Temptation Sensation" by Heinz Kiessling
Composer(s) Cormac Bluestone
Country of origin United States
Original language(s) English
No. of seasons 12
No. of episodes 134


Τα θεμέλια της σειράς είναι απλά. Μια παρέα αρχικά τεσσάρων ανθρώπων.  O Τσάρλυ, O Ντένις, ο  Ματ είναι ιδιοκτήτες μιας Ιρλανδικής Παμπ στη Φιλαδελφεια. Μαζί τους στη μπάρα η γλυκιά Ντι (αδελφή του Ντένις) . Παρόλο που δεν νοιάζονται ουσιαστικά ο ένας για τον άλλον, παρά μόνο για τον εαυτό τους, η καθημερινή συμβίωση και η δυσκολία να συνδεθούν με άλλους ανθρώπους τους έχουν κάνει να αλληλοεξαρτηθούν. Στην παρέα προστίθεται και ο Φρανκ (Danny De Vito) πρώην πατέρας του Ντένις και της γλυκιάς Ντι και ίσως πατέρας του Τσάρλι. Ο Φρανκ διαθέτει επίσης όλα αυτά τα όμορφα κυνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν και οι υπόλοιπες προσωπικότητες. Για παράδειγμα όταν μεγάλωνε τα παιδιά του κάθε Χριστούγεννα αγόραζε ότι αγαπούσαν τα παιδιά του πιο πολύ και το έκανε δώρο στον εαυτό του... Έτσι και κάθε Χριστούγεννα μέχρι σήμερα (η σειρά βρίσκεται στον 12ο κύκλο της)
Τα επεισόδια είναι 25λεπτα αυτοτελή αν και διατηρούν μια συνέχεια πιο πολύ ως απόρροια γεγονότων που έτυχε να συμβούν σε επεισόδια. Η δύναμη της σειράς δεν είναι άλλη από το απίστευτο, χωρίς όρια, μαύρο χιούμορ.  Οι χαρακτήρες είναι πραγματικά αδίστακτοι, αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κάποιος από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να κερδίσουν μια ερωτική σύντροφο, από το πως μπορούν να χειραγωγήσουν και να διαλύσουν τις ζωές άλλων για ένα καπρίτσιο, έως τον τρόπο με τον οποίο στρέφονται ο ένας απέναντι στον άλλο πάντα γεμάτοι καχυποψία. Η συμμορία όπως ονομάζουν και οι ίδιοι την παρέα τους σχεδόν σε κάθε ιστορία φέρνει την καταστροφή πότε στους ίδιους πότε σε άλλους , πότε σε όλους . 

Τι αγάπησα :
1)
 Το χωρίς όριο μαύρο χιούμορ, το μη πολιτικά ορθό χιούμορ και τον συνδυασμό ιστοριών απλών γκαφών και επεισοδίων με πλοκή που θυμίζει αστυνομικές σειρές. 
2)
Η σειρά δε χάνει την δυναμική της παρά τα 12 χρόνια που προβάλλεται. Το αντίθετο, ίσως οι τελευταίες σεζόν να είναι και οι καλύτερες. 

Ποιοι να τη δούνε : Όσοι αγάπησαν το Black Books,θα τους αρέσει

Ποιοι να μη τη δούνε : Όσοι αγαπούν την πολιτική ορθότητα

Αδυναμία : Η σειρά δε σε κερδίζει με τον πρώτο κύκλο, θέλει υπομονή.


Θάνος Γώγος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ TAYTOTHTA